Avrupa Yakası' na Cem'in sevgilisi Melek olarak dahil olan Çağla Şikel'in yerine daha önce Aysun Kayacı'ya teklif götürülmüş. Senaryo yazarı Gülse Birsel, Kayacı'ya dizide ön planda olacağını söylemesine rağmen bu rolü kabul ettirememiş. Bunun üzerine yapımcılar rotayı Çağla Şikel'e çevirmişler.

Aysun Kayacı ile sevgilisi Ozan Sevindik, geçtiğimiz hafta Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinin Maslak Refresh Venue'de yapılan düğün törenine katıldı. Çift, verdikleri görüntü nedeniyle mekana girişlerinden çok çıkışları sırasında dikkat çekti.
İçeride, konuklara rahatça dans edebilmeleri için dağıtılan parmak arası terlikleri giyen Kayacı, topuklu ayakkabılarını ise Sevindik'e emanet etmişti.

Aysun Kayacı söylediği sözlerden dolayı, geçtiğimiz günlerdeki AKP Gençlik Kolları Kongresi'nde de protesto edildi.

Kongreye çoban kıyafeti 'kepenek' giyip gelen üç partili salonda gezdi. Bir grup partili, üzerinde 'Hepimiz Tayyip Erdoğan'ız yazılı tişörtler giydi ve yüzlerine de Erdoğan maskeleri taktı.

Geçtiğimiz günlerdeki Pınar Altuğ'un nikahına katılan ve kıyafetiyle dikkat çeken Aysun Kayacı, ünlü bir işadamıyla aşk yaşadığı ve üç aydır Miami'de buluştukları yönünde çıkan haberlerle ilgili,


"Hakkımdaki iddialar tamamen gerçek dışıdır. Tamamı asılsızdır. Bu iddiaları ortaya atan kişiler hakkında yasal işlemler yapılacaktır."
dedi.

Geçtiğimiz haftalarda programındaki sözler nedeniyle ağır eleştiriler alan Aysun Kayacı, bu kez fazla konuşmamayı tercih ederek, "sessizlik eylemi" yaptı. Ancak programa konuk olan Zeki Alasya'nın

" Biz senin arkandayız. Canlı yayında her şey olur. Sadece biraz dikkat et ve düşüncelerini özgürce savun ve kimseden korkma"
sözleri karşısında morali düzelen Kayacı, bu eylemine son verdi




Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Kayacı için "halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep ve bölge farklılığına dayanarak alenen aşaladığı" iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulundu. Akın, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dilekçesinde,

"Son derece hassas bir zeminde muhafaza edilmeye çalışan etik değerler, böylesine hakaret dolu sözlerle ve kişisel çıkarlar uğruna uluorta proveke edilirse, bunun ceremesini yine Türk halkı çekecektir. Türk halkının değer verdiği, saygı duyduğu böylesine ciddi ahlaki ve demokratik öğelerle, böylesine aşağılayıcı şekilde saldırmak kimseye fayda sağlamaz"
denildi.

Mehmet Ali Erbil, Aysun Kayacı'nın "Haydi Gel Bizimle Ol" programının canlı yayınında sarf ettiği sözleri 'talihsiz açıklamalar' olarak nitelendirdi:

"Talihsiz bir açıklama diye düşünüyorum. Bugüne kadar yaklaşık 5000 canlı yayın yaptım. Ne kadar riskli bir şey olduğunu biliyorum. Canlı yayın bomba gibi... Elinizde her an patlayacak bir bomba var. O yüzden de dikkatli olmak gerek"
dedi.




2008 © Blogger.com - Tüm hakları saklıdır