Aysun Kayacı, söylediği sözlerle genç şarkıcı Yalın'ı şoke etti.

Çiğdem Anad, Müjde Ar, Aysun Kayacı ve Pınar Kür'ün hazırladığı "Haydi Gel Bizimle Ol" programının geçtiğimiz günkü konuğu Yalın'dı. "Kadının bol olduğu bir ailede büyüdüm. Kadınlardan sevgiyi öğrendim. Babamı da ideal erkek olarak model aldım" diyen genç popçuya, Kayacı'nın

"Seninle aynı yaştayız ama kardeşim gibi duruyorsun"
diye karşılık vermesi herkesi güldürdü.

NTV'de ekrana gelen "Haydi Gel Bizimle Ol" programının önceki akşamki canlı yayınına, Aysun Kayacı'nın taciz itirafı damgasını vurdu. Kayacı, tacize uğradığından beri meydanlardan uzak durduğunu söyledi.

Meydanlara çıkmamalı

M. Ar: Taciz olayı çok kötü ve kabul edilemez. Ama ne yazık ki hepimizin başına bir şekilde gelmiştir.

A. Kayacı: Ben daha çocukken, yani 12-13 yaşında "pandik" yedikten sonra öğrendim meydanlara çıkılmayacağını.


M. Ar: Sen Beyoğlu’nda mı yedin pandiği?

A. Kayacı: Yoo, Üsküdar Meydanı'nda... Bunlar, biri tacize başlayınca güruh gibi büyüyorlar. Korkunç bir şey.

NTV’de yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programında ilginç çıkışlar yapan Aysun Kayacı, bu kez de ne zaman parfüm sürse etrafında arıların toplandığını söyledi.

Çiğdem Anad’ın "Sen parfüm kullanmasan da sana arılar gelir" sözleri üzerine Kayacı,

"Ben daha çok çiçek kokulu parfümleri sıktığım için hep arılar saldırıyordu. Artık kullanmıyorum. Arı da geliyor, ayı da"
dedi.

Aysun Kayacı, NTV'de canlı ekrana gelen "Haydi Gel Bizimle Ol" programında, adını kullanan birinin internette tüm tanıdıklarıyla konuştuğunu ve sırlarını öğrenip basına verdiğini anlattı.
Ünlü manken,

“İnternetteki Aysun inanılmaz konuşuyor, arkadaşlarımla sohbet ediyor, öpücükler atıyor. Benim yapmayacağım şeyler yapıyor, yani çok rahat"
dedi.

NTV'de ekrana gelen "Haydi Gel Bizimle Ol" programının konuduğu manken-oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'ydu. Programın sunucularından Müjde Ar, genç oyuncuya billboard'lardaki iç çamaşırlı adamın kendisi olup olmadığını sordu. Tatlıtuğ, "Hayır ben değilim" yanıtını verdi. Bunun üzerine Ar,

"Sen de Aysun gibi herhalde iç çamaşırı giyinmiyorsun"
dedi. Bu sözler, Kayacı'nın yüzünün kızarmasına neden oldu. Programda Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ile eşi Bruni'nin ilişkileri ve açıklamaları da gündeme geldi. Çiğdem Anad, Kayacı'ya Sarkozy gibi bir cumhurbaşkanı ile evlenmek isteyip istemeyeceğini sordu. Kayacı,
"Aman Allah'ım, Bruni 40 yaşında"
diyince Anad, "40 yaşından sonra mı düşünürsün" sorusunu yöneltti. Kayacı,
"O zaman belki tahammül edebilirim, herhangi bir yüksek mevkidekine"
yanıtını verdi. Eski Kültür Bakanı Ercan Karakaş'la evli olan Müjde Ar ise Kayacı'ya "40’ından sonra siyasetçi ile evlen, iyi oluyor" tavsiyesinde bulundu.

NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında Müjde Ar ve Aysun Kayacı, kanal kapattıracak sözler kullanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta programa konuk olan Ali Poyrazoğlu'nun sözlerini canlı yayında sansürleyen kanal, bu kez hem Müjde Ar hem de Aysun Kayacı'nın kullandığı küfür içerikli kelimeler karşısında zor duruma düştü.

-Dün akşam "Haydi Gel bizimle Ol" programında Müjde Ar " Aysun da iç çamaşır giymiyor... " diyerek genç oyuncuyu utandırdı.

- Gecenin ilk şoku daha atlatılmadan bu kez Aysun Kayacı sahneye çıktı ve 'p.ç' kelimesini kullandı." Babasız çocuk olmasına ne dersiniz" sorusuna Kayacı hemen söze girip

'p.ç' derim
dedi. Hatasının farkına varan Kayacı, uzun süre canlı yayında konuşamadı.

NTV'de dün gece yayınlanan ve Müjde Ar, Pınar Kür, Çiğden Anat ve Aysun Kayacı'nın birlikte sundukları ''Haydi gel bizimle ol'' isimli programa konuk olarak gazeteci Hıncal Uluç katıldı.. Sohbetin bir bölümünde konu Galatasaray-Fenerbahçe rekabetine gelince, Aysun Kayacı,

''Ben aslında küçükken Fenerbahçeli'ydim. Ancak daha sonra Galatasaraylı oldum''
dedi...

Bunun üzerine Hıncal Uluç da Kayacı'ya dönerek ''Bak kız Fenerliymiş, daha sonra tedavi olmuş ve Galatasaray'a geçmiş'' diye karşılık verince NTV'nin telefonları kilitlendi..

16 yaşında mankenliğe başlayan Aysun Kayacı, aile kavramına inanmadığını söyledi.

Kayacı, "Yüz Yüze" programında şunları söyledi:

"Ben iyi, mutlu bir ailede, daha doğrusu bir ailede yetişmedim. Dolayısıyla benim evliliğe inanmamam kadar normal bir durum olamaz. Ben evliliğe inanmıyorum. Evlilik benim genlerimde yok gibi. Hani evlilik, evlilik işleri, beyaz gelinlik, mutlu bir yuva, bir çocuğum olsun... Ben bunlardan kaçıyorum."




2008 © Blogger.com - Tüm hakları saklıdır