Ntv'de Canlı yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programının konuğu olan Cem Yılmaz için Aysun Kayacı, Cem Yılmaz'ın programda çok rahat olduğundan söz etti. Kayacı, "

Cem Yılmaz çok şekerdi. Dört kadını ele geçirdi. Çok iyi konuktu. Bizim zayıf kaldığımız yerlerde bayağı programı canlandırdı"
dedi. Programda çok çekingen olduğunu kabul eden Kayacı,
"Bu kadar önemli kadınların arasında her lafa da maydanoz olamam ki"
dedi.

Beş çocuk babası olan Savaş Dinçel'in yalnızlığını konu alan Sessiz Gemiler dizisinde babasına yeterince zaman ayıramayan bir karakteri oynayan Kayacı,

"Dizi çekilirken de tekrarlarını izlerken de sersem gibi ağlıyorum. Gerçekten çok duygu yüklü bir dizi"
dedi. Kendi hayatında da babasıyla ilişkileri kopuk olan Kayacı,
"Ben gayet çok mutluyum. Özel hayatım ile ilgili konuşmamayı istemiştim. Buradan bir rant sağlamaya çalışmayın. Bizim dizinin büyüsüde bozulmasın. Kendi hayatımda anneme ve kardeşime karşı tüm sorumlulukları yerine getirmiş çok mutlu ve huzurlu bir insanım"
dedi.

"Sessiz Gemiler"de rol alan, aynı zamanda NTV'de Çiğdem Anad, Müjde Ar ve Pınar Kür'le birlikte program sunan Aysun Kayacı, Ar'ın "gazoz kapağı" esprisiyle ilgili şunları söyledi:

"Müjde Ar'dan çok şey öğreneceğime inanıyorum. Bence yerinde bir espri yaptı. Hatta bu esprinin altında, genç kızların dikkatli olması gerektiği konusunda bir mesaj bile vardı."




2008 © Blogger.com - Tüm hakları saklıdır