Haydi Gel Bizimle Ol programında Bülent Ersoy'un tartışma yaratan sözleri değerlendirildi. Aysun Kayacı,

"Çiğdem Hanım (Anad) bugün bana sorar zannediyordum, 'Senin oğlun olsa askere yollar mısın' diye. Birincisi, ben askere giderim. Oğlum olursa da ona bırakırım. Ama şu da olabilirdi, oğlum olursa yollamak istemeyebilirdim ama ben koşa koşa giderdim. En vahşi rüyalarımda kendimi Moğol ordusunda at üstünde savaşta görüyorum. Gerek olursa ben koşa koşa giderim"
diye konuştu.



Siz istemiyorsunuz ama bazı isimler isteyerek kendini medyaya malzeme yapıyor...

Ama medya bazı isimlere hiç dokunmuyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, dokunulmayan kişiler var... Türkiye'nin zengin ailelerinin kızlarının da mayolu fotoğrafları çıkıyor ama onların fotoğraflarının altına 'Bilmem kim hanımefendi sezonu açtı, denize girdi' gibi cici şeyler yazılıyor. Bu kadınlar keyfinden gazetecilere çektiriyor o fotoğrafları çünkü hoşlarına gidiyor. Bir de pohpohlanıyorlar yazılarla. Ben okul taksitlerimi ödemek, aileme bakmak, annemin ailesine bakmak için mankenlik yaptım senelerce. Benim tatilde mayolu fotoğraflarımı göremezsiniz hiçbir zaman. Biz işimizi kutsal saydık, sabahın altısında kalktık defileye, çekime gittik. İşimizi yaptığımız için köşe yazarlarının bir numaralı hedef kadınları olduk. Ama onlar her türlü düşük ahlaklı bir haber olduğunda bizim fotoğrafımızı da kullandılar.

İki buçuk senedir mankenlik yapmıyorum ama yine de aşklarımla gündeme geliyorum. Bu süre içinde iki ilişkim oldu, aşık oldum yani. Kariyer mücadelesi verirken sürekli magazin basını tarafından yıpratıldım. Ben bu kadar çalışırken, hep yapmadığım şeyler yazıldı. Ben basına malzeme olmak istemediğim halde sürekli basında yer alıyorum. Basına kendini malzeme yapmak isteyen birçok insan var, onlar olmuyor. Böyle 'Murphy Kanunları' gibi bir yasa olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum artık! İsteyene değil, istemeyene ilgi gösteriyor basın. Ben aşk hayatımla gündeme gelmekten bir rant sağlamıyorum ki, aksine bu şekilde gündeme gelmekten utanıyorum.




2008 © Blogger.com - Tüm hakları saklıdır