Geçtiğimiz günlerde yaşama veda eden Aysel Gürel, kızı Müjde Ar'ın da sunucularından biri olduğu Haydi Gel Bizimle Ol programında anıldı.

Ünlü söz yazarı ile son kez kamera karşısına geçtiği Pepsi reklamında birlikte rol alan Aysun Kayacı, Gürel’in görüntüleri ekrana getirilince gözyaşlarına hakim olamayıp şunları söyledi:

“Ben aşkı onun şarkılarından öğrendim. Benim gönlümden önce aşklarım onun gönlünden çıktı; Sezen Aksu, Nilüfer dinleyerek. O nasıl yarattıysa ben öyle yaşadım aşkları. Yoksa bir kez gördüm, kısa zamanda birlikte oldum. Şarkılar öksüz kaldı diyorsunuz. Hayır benim aşklarım öksüz kaldı. Benim aşkı tanımlamam onun kaleminden çıkmış. Bu sabah kalktım ’ben bir Aysel Gürel şarkısı olmak istiyorum’ dedim.”

Derya Baykal'ın programına konuk olan Aysun Kayacı, kendisiyle ilgili olarak yazılan 'Hiç bir şeye kulak asmıyor gibi bir havası var' şeklindeki bir yorum için şu açıklamayı yaptı:

"Onu yaratabiliyorsam ne mutlu. Çok uğraşıyorum onu yaratabilmek için. Dokunduklarını, acıttıklarını farkettirmemeye, öyle görünmeye çalışıyorum. Ne mutlu bana öyle görünüyorsam. Halbuki tam tersi. Zaten tam tersi olduğu için böyle bir hava estiriyorum. Kimseyi arayıp 'Niye öyle yazdın, şöylesin böylesin' demem. O da belki kulak asmıyor intibası yaratıyor. Ya da kimseyle dalaşmam, sataşmam, sataşana cevap vermem. Belki bu cevap vermemezlik takmıyor havasına neden oluyor."



KARİYER YAPACAĞIM


2.5 yıl önce mankenliği bıraktım ve çok rahatladım. Bu süre içinde aydınlanma çağımı yaşadım. Başlangıç noktam ise yıllar süren ilişkimden kopup, oyunculuğa atılmam oldu. Şimdi hayatımda sunuculuk, oyunculuk ve reklam filmi var.
İnsanların bana bakmasını seviyorum ama magazinde olmaktan çok fazla haz etmiyorum. 'Ne olursa olsun da televizyonda olayım, gazetenin arka kapağında olayım' demiyorum. Ne sebeple yazıldığım çok önemli.
Ben bir adamla birlikteysem, elinden tutup çıkmalıyım. Ama bu bir kariyer yanlışı! Namuslu kız maskenizi takarsanız, kimse size dokunamıyor.

Eski mankenlerden Aysun Kayacı podyum dünyasındaki rekabet yüzünden kendi sağlığını tehlikeye atacak kadar zayıf kalmaya çalıştığını söyledi. Kayacı

“Aynaya bakıyordum kilomun boyuma göre az olmasına rağmen kendimi şişman görüyor, bunalıma giriyordum. Öyle zamanlar oldu akşam yemeği yememeye, sabahları da sadece süt içmeye başladım. Sağlığım bozulmaya başladı. Kısacası ben de anoreksiya sınırına doğru gidiyordum. Sonradan son anda arkadaşlarımın ve doktorumun sayesinde bu psikolojik durumu yendim. Şimdi kendimi çok güzel buluyorum. Kiloyu artık problem yapmıyorum"
diye konuştu.

Marie Claire dergisinin temmuz sayısına konuşan 27 yaşındaki Aysun Kayacı, hakkında bilinmeyenleri ve hedeflerini anlattı.

Kilo aldım, insan oldum! Artık en düşük pantolonu, en dar body'yi giymek zorunda olmadığım için çok mutluyum. Beğeniyorum kendimi. Önemli olan oyunculuk; göbeğim değil. Hayatımı güzelliğime ve fiziğime borçluyum ama mükemmel olmak yorar insanı.


Mütemadiyen seksi olduğumu inkar etmek, bundan utanmak ve bu yüzden özür dilemekle geçiriyorum zamanımı. Kendimin dişi olma durumumdan feci halde sıkıldım! Artık hayattan keyif alma ve kendini kimseye ispatlamak zorunda hissetmeme dönemim başlıyor.




2008 © Blogger.com - Tüm hakları saklıdır